Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://lagogforeninger.fritidstilbud.no/

Nettsiden er utviklet og driftet av Hedmark IKT, for kommunene i Kongsvingerregionen.

Du finner mer informasjon om Hedmark IKT her: https://www.hedmark-ikt.no/

Registrering av lag og forening

Når du legger inn informasjon på siden, lagres informasjonen gitt inn i registreringsskjema i tillegg til IP-adressen din og din nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer. For å bruke registreringsskjema, kreves det at du registrerer en bruker. Dette for at den ansvarlige personen som registrer sitt respektive lag/forening skal kunne administrere informasjonen i etterkant.

Når registreringen er godkjent av en av nettsidens administratorer, vil du få en e-post med informasjon om at registreringen har blitt publiser.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Informasjonskapsler

Hvis duregistrerer ett lag eller en forening på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du logger deg på. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg» vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Informasjon om lag og foreninger på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Om du ber at passordet tilbakestilles, vil din IP-adresse tas med i e-posten om tilbakestilling av passord.

Hvor lenge vi oppbevares opplysninger om deg

Hvis du registrerer ett lag eller en forening, blir informasjonen om laget/foreningen lagret i 2 år. Dette for at vi skal sikre at informasjonen ikke blir utdatert. Du vil bli varslet før slettingen gjennomføres, slik at du kan revidere innholdet hvis det er ønskelig at registreringen skal stå videre.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet, lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes registreringer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelregistreringer.